Deze site heeft beperkte ondersteuning voor jouw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen

ONS TEAM

TOM LEEZER

Ruim 13 jaar lang ben ik actief geweest op het profniveau. Van klassiekers tot grote rondes en zelfs kampioenschappen. Vele landen gezien, vele bergen beklommen, vele afdalingen gemaakt. Demarreren, afzakken, in het stuur hangen, onderlangs gaan… Allemaal bekende termen. Termen waarvan ik niet alleen de betekenis weet, maar die ik tijdens het koersen veelvuldig heb toegepast. Na vier deelnames aan de Tour de France, plaatste ik in 2020 een punt achter mijn proffesionele carrière. Tegenwoordig woon ik samen met Laura in de buurt van Nijmegen.

Maar minder op de fiets is één, minder actief in de wielersport is twee. Zo kwam ik in contact met Frank Arendsen. Hij met een sterke passie op het gebied van mobiliteit, ik op het gebied van fietsen. Dan kruipt bloed waar het niet gaan kan en dus besloten we begin 2021 samen het avontuur aan te gaan. De basis voor een nieuw bikegear merk werd gelegd: LEEZER it is! Een onafhankelijk merk, een merk waarin kennis en praktijkervaring samenkomt.

FRANK ARENDSEN

Al mijn hele leven ben ik woonachtig in het mooie Achterhoek. Ik ben trotse vader van Luke en Melle en woon samen met Sandra en haar dochter Tess. Altijd ben ik omringd geweest door auto’s, of beter gezegd: Volvo’s. Mijn vader is er ooit mee begonnen, vervolgens heb ik het stokje overgenomen en het bedrijf verder uitgebouwd. Zakelijk gezien ben ik directeur van mobiliteitsbedrijf MOOVZ, privé combineer ik een bourgondische levensstijl met een passie voor sport. Een rondje op de racefiets of mountainbike maakt daar zeker onderdeel van uit.

Vanuit deze passie én gemotiveerd door ontwikkelingen in de manier waarop mensen zich verplaatsen, heb ik in 2020 Wielerhuis de Pedaleur overgenomen, inmiddels omgedoopt tot Pedaleur Bikes met winkels in Doetinchem en Velp. Maar het aanbod en de dienstverlening van MOOVZ gaat verder dan fietsen allen. Ook Volvo dealer Harrie Arendsen en Leezer Bikegear vallen onder deze paraplu. Eind 2020 kwam ik met Tom in contact en een onderlinge ‘klik’ en overeenkomstige droom vormden onze basis tot samenwerken. Deze samenwerking verloopt prettig en heel organisch. Tom heeft de dagelijkse leiding en op de achtergrond ondersteun ik hem op strategisch niveau. Een klant komt niet om te kopen, maar om geholpen te worden. Samen willen we met kwaliteitsproducten en duurzame fietskleding het verschil maken.