Deze site heeft beperkte ondersteuning voor jouw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen

TEAMWEAR SERVICE

Is jullie teamwear aan vervanging toe? Of wil je dat jullie fietsclub een mooie consistente uitstraling krijgt? Bij ons kan de teamwear geheel naar eigen wens ingevuld worden. Voor elke klant nemen we de tijd. Of je nu een fietsclubje bent of een grote wielervereniging, je krijgt alle aandacht.

STAP 1: INTERESSE?

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Vervolgens stemmen we samen jouw specifieke wensen af. Komen we tot een deal?

STAP 2: ONTWERPFASE

We gaan voor jou aan de slag met het maken van een design. Enthousiast? Dan sturen wij samples op, zodat jij het ontwerp kunt zien en beoordelen.

STAP 3: PASSEN

Iets laten maken wat niet past is niet alleen irritant, maar ook nog eens niet duurzaam en zonde van de tijd. Wij regelen een pasoutfit of passessie.

STAP 4: BESTELFASE

Via jouw eigen webpagina of bestellijst, bestel jij eenvoudig de gewenste maten en hoeveelheden.

STAP 5: LEVERING

Nadat je de bestelling geplaatst hebt, duurt het ongeveer 6-8 weken voordat de kleding bij jou is.

Recensies

Zij hebben Velor teamkleding gekozen!

Doetinchem Cycling Club

Erik van Nispen – Hoofd van de kledingcommissie :

“Velor onderscheidt zich van alle andere kledingmerken door de duurzame insteek. Maar dat niet alleen. Het design en de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Het klopt tot in detail, het zit heerlijk en ook nog eens erg mooi. De samenwerking met Velor is erg prettig en we zijn blij dat we Velor gekozen hebben“

Cycling 4 Climate

Joost Brinkman - mede oprichter:

“Velor combineert kennis met stijl. De shirts zijn naast duurzaam ook prettig om te dragen en erg mooi. Velor is zeer flexibel en proactief. Dus voor een duurzame en mooie rit: kies Velor“

De Graafschap

Michael Obugai:

"Het duurzame aspect van Velor spreekt ons erg aan, maar vooral het contact en de samenwerking was voor ons erg prettig aangezien wij toch uit een andere sport komen. Daarnaast is het design echt prachtig geworden!"

SportUtrecht

Floor Kok - SportUtrecht:

"Vanuit SportUtrecht zijn we heel blij met dekleding van Velor Cycling! We vinden het als organisatie belangrijk dat ons
personeel goed zichtbaar en herkenbaar is tijdens ons werk in de stad. Daarnaast vinden we het van belang om óók als sportorganisatie onze ecologische voetafdruk te beperken, voor de wereld van nu én van de toekomst! Met de duurzame kleding van Velor Cycling vangen we die twee punten mooi samen, we dragen deze dan ook met trots!”

Modderkolk

John Verploegen:

"Via via bij Velor uitgekomen. Vlot en prettig geholpen inclusief passessie. De wielerkleding zit heerlijk en heeft ook nog een duurzame gedachte. Wij zijn blij!"

DAFC

Stan Beckers- kledingcomissie:

"Van begin tot eind erg prettig contact. Fijn om alles te kunnen passen en flexibel te zijn in de bestelling qua aantallen en items. Mooie stoffen en hopelijk is alles snel circulair. Kortom een aanrader"